Praying the Bible – The Book of Prayers – DeBijbel Bidden – Wesley Campbell – Dutch Version

Praying the Bible – The Book of Prayers – DeBijbel Bidden – Wesley Campbell – Dutch Version

19.95
Quantity:
Add To Cart

De Bijbel hardop bidden zal een blijvende invloed op je leven hebben!
Gebed vormt het hart van je relatie met God. God is op zoek naar bidders; naar mensen die beschikbaar zijn voor Hem en voor anderen. De Bijbel is een schat aan woorden vol scheppingskracht. God sprak en het was er! Wat denk je dat er gebeurt wanneer je gebed en het Woord van God bij elkaar brengt? Dan komt er een dynamische kracht vrij die dingen in beweging zet. De Bijbel bidden helpt je op weg in een ontdekkingsreis naar een sterker geloofsleven en een intiemere wandel met God. De Bijbel bidden is een gebedsdagboek, een blijvende inspiratiebron voor iedereen die ernaar verlangt met God te leven.

‘Veel christenen worstelen jarenlang met de vraag hoe ze een effectief en stabiel gebedsleven kunnen ontwikkelen. Ze realiseren zich niet dat de beste gebeden die ooit gebeden zijn in de Bijbel staan. Dit boek laat je zien hoe je deze in je eigen gebedsleven kunt gebruiken. Hierdoor zal je contact met God inniger worden.’
Dr. Bill Bright, oprichter en voormalig directeur van Campus Crussade for Christ (in Nederland bekend als Agape)

Wesley & Stacey Campbell zijn de oprichters van de New Life gemeente in Kelowna (Canada). Ze zijn veelgevraagde internationale sprekers en betrokken bij diverse christelijke organisaties waaronder Hope for the Nations, een hulpverleningsorganisatie de actief is in landen waar kinderen bedreigd worden door honger, oorlog en onderdrukking.